2013. május 1., szerda

Változatok egy témára 5/90

- Ugye ön az a rossz kis beteg, Mr. Castle, akit ápolnom kell? - búgott érzékien a hangja, és a férfira kacsintott.

Egy perccel korábban Castle kedvetlenül lépett a hálószobába. Az ügyvéddel folytatott beszélgetés elterelte ugyan a figyelmét a Kate-tel kapcsolatos szorongásáról, de mire letette a telefont, a nő eltűnt a fürdőszobában, és ő egyedül maradt a kétségeivel. Morcosan bekapott néhány falatot az édes-savanyú szószos csirkefalatokból, amik bár nagyon ízletesek voltak, nem volt étvágya megenni az egész adagot. Egyáltalán nem így képzelte a hazaérkezés utáni első vacsorájukat. Egyre idegesebben gondolt arra, hogy ki kell derítenie, mit titkol előle a nő. Beszólt Kate-nek a fürdőszobába, aztán eltöprengett a nő válaszán, vajon mennyi időt jelent nála a "mindjárt" kifejezés. Letette a mankókat, és fájdalmas arccal elhelyezkedett az ágyon. Nekitámaszkodott a háttámlának, és amikor hallotta, hogy abbamarad a víz csobogása, önkéntelenül az ajtó felé fordult. Néhány másodperc múlva kitárult az ajtó, és meglátta Kate-t. Meglepetésében elakadt a lélegzete, szeme hatalmasra nyílt, ajkai elváltak egymástól a csodálattól. Amikor meghallotta a nő érzéki hangját, úgy érezte, vége van! Kate rabja lett, és a nő azt tehet vele, amit csak akar. Tekintete fel-alá járt, hogy minél jobban befogadhassa az elé táruló látványt, és beleégesse az idegsejtjeibe, hogy örök emlékül őrizhesse. Nyelt egyet. 
- I-Igen - dadogta, és ahogy felocsúdott első meglepetéséből, úgy váltotta fel arcán a csodálatot a huncut, incselkedő mosolygás. - Én vagyok a beteg, engem kell ápolni! - fújta ki a tüdejében rekedt levegőt egy szuszra, aztán hiába szívta be a friss, éltető oxigént, amikor Kate elindult felé, újra elakadt a lélegzete. Megmarkolta a takarót, és tekintetével követte Kate minden mozdulatát. Még most sem akarta elhinni, hogy a nő teljesítette az ígéretét, és éppen felé közeledik a hófehér, testhez simuló nővérruhában. Most lassan indult a férfi tekintete lentről felfelé. A fehér magassarkú cipő kiemelte formás vádliját, izmos, hosszú combjait szinte teljesen szabadon hagyta az irreálisan rövid szoknya, a nő karcsú derekán levő piros övtől pedig még annál is karcsúbbnak látszott, mint amilyen volt. A szűk felsőn feszültek a gombok, mintha csak arra várnának, hogy valaki kigombolja őket. Castle szeme megállt a mély dekoltázson, ami olyan izgató képeket indított el a férfiban, hogy kiszáradt a szája. Pislantott egyet, mintha nem hinne a szemének, aztán tekintete a nő hajába tűzött fehér fityulára vándorolt, aminek a közepén egy vörös kereszt virított, végül megállapodott a pajzán vágyakat tükröző, ragyogó szempáron.
- Szegény kis beteg! - játszotta Kate a sajnálkozó nővérszerepet. - Nem kell félni Ricky! Kate nővér minden szívet meggyógyít, és minden fájdalmat elűz - duruzsolta, miközben előrehajolva letette a tálcát az éjjeliszekrényre. Castle oldalra billent fejjel követte a nő mozdulatát, amitől feljebb csúszott a miniszoknya, és egy pillanatra láthatóvá vált a fehér, csupa csipke bugyi. Ahogy Kate felé fordult, szeme a nő telt melleire vándorolt, miközben érezte, hogy finom ujjak kezdik kigombolni az ingét.
- A-azt hiszem, ... szívrohamot akar okozni nekem, Kate nővér - kapkodta a levegőt, amikor a finom ujjak befurakodtak az ing alá, és végigsimítottak a mellkasán.
- A szívroham nem probléma. A szájon át lélegeztetés a specialitásom - suttogta Kate, miközben lassan Castle-höz hajolt, és szétnyíló, puha ajkakkal megcsókolta a férfit. 
Kate élvezte, hogy ennyire el tudta varázsolni az írót, de nem akarta, hogy a vágy magával ragadja, mert ki akarta élvezni az este minden pillanatát, ezért amikor érezte, hogy a férfi nyelve szenvedélyes felfedező útra indul, és két erős kar átöleli a derekát, hátrébb húzódott.
- Csak semmi rosszalkodás Mr. Castle! A beteg fogadjon szót a nővérkének! 
- Szót fogadok - vágta rá elhomályosuló tekintettel a férfi, és engedelmesen leengedte a karját.
- Ahhoz, hogy meggyógyítsam, előbb le kell vetkőztetnem - nyitotta szét lassan Kate az inget, és mindkét tenyerével végigsimított az erős mellizmon, aztán éppen csak érintve ujjbegyével a sima bőrt, finom vonalat húzott a férfi hasán, egészen a  derékszíj csatjáig. Lassan csatolta ki az övet, miközben élvezettel figyelte, ahogy Castle hasizma megfeszül, és egész teste megborzong.
A férfi néhány másodpercre behunyta a szemét, amikor Kate kigombolta a nadrágját, és lehúzta sliccén a cipzárt. Amikor felnézett, Kate pajkos tekintetével találta szembe magát.
- Kate nővér, maga még a holtakat is feltámasztaná - hízelgett, miközben engedelmesen bújtatta ki kezét az ingből. Végigsimított a nő arcán, aztán a karján. Úgy érezte, valóban belebetegszik, ha nem érintheti meg, de Kate megfogta a csukóját, lehúzta magáról, és a férfi teste mellé tette.
- A beteg nem mocorog, csak amennyit a nővér enged neki - villant meg pajkosan a nő tekintete. Kétoldalt megfogta a farmer derekát, és mélyen a szemébe nézett. - Emelje meg az izmos kis hátsóját Mr. Castle!
A férfi engedelmesen megemelte a csípőjét, hogy Kate lehúzhassa a nadrágját, miközben lélegzetvisszafojtva követte a nő testének vadító hajladozását. Mire sikerült a begipszelt lábán is áthúzni a ruhadarabot, úgy áradt szét testében a nő iránti vágy, mint a szélcsend után a hurrikán, de mire megérinthette volna, Kate ellépett az ágytól, és levett egy üvegcsét az éjjeliszekrényen levő tálcáról.
- Nyugalom Mr. Castle! Élvezni fogja! - fordult hátra, amikor megérezte a férfi szándékát, aztán illatos masszázsolajat öntött a kezébe.
- De ne-nem bírom ki, hogy ne érintselek meg!
Kate elégedetten látta, hogy Castle légzése felgyorsult, tekintete elhomályosult, és a bokszer már nem tudta elrejteni a férfi vágyát, de a lelke mélyén élvezte, hogy egy kicsit kínozhatja.
- Csak a nővér érintheti meg a beteget - húzta fel figyelmeztetőn a szemöldökét, miközben szemében gonosz kis fény villant. - Nyafogni csak akkor szabad, ha valami fáj! - mondta, és élvezettel kente az olajat először a férfi mellkasára, vállaira, karjára, aztán a hasára, végül a lábára.
Castle úgy érezte, a földi paradicsomban van. Kate minden nőiességét felerősítette a nővérjelmez, tökéletes teste érzékien, de elérhetetlenül hajladozott előtte, ujjai határozottan siklottak a masszázsolajtól síkos bőrén, életre keltve minden apró izomköteget. Földöntúli boldogság járta át minden sejtjét, de nem csak a fizikai érintéstől, hanem attól a tudattól, hogy Kate csak azért titkolózott, mert meglepetést akart okozni neki. Érzékei a végletekig feszültek: szeme nem tudott betelni a nő látványával, és ahogy ujjai gyengéden masszírozták, úgy érezte, mintha bőrének és izmainak minden idegsejtje bizseregne. Amikor a nő fürge ujjai elérték a combját, és annak belső oldalán kezdtek kalandozni, szinte már remegett. Elérte tűrőképessége határát. Felült, és gyengéden magához húzta Kate-t, aki most már nem ellenkezett.
- Valóban belebetegszem, ha nem érinthetlek meg - suttogta a gyengéd, puha csókba. - Nem is tudod, milyen őrjítően szexis vagy ebben a ruhában - zihálta, miközben ajkai már Kate nyakát halmozták el a csókokkal.
- Akkor ne is vegyük le? - fogta Castle arcát két tenyerébe a nő, és kacéran a kék szemekbe nézett.
                         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése