2013. május 1., szerda

Változatok egy témára 5/91


- Akkor ne is vegyük le? - fogta Castle arcát két tenyerébe a nő, és kacéran a kék szemekbe nézett.
- Szeretném én levenni - suttogta rekedten a férfi.
- De még nem végeztünk egészen a kezeléssel - Kate gonoszkodva feszegette Castle tűrőképességének határait  - Még a hátad hátravan.
- Azt hiszem, már ennél jobban nem lehetek nővérke! Kérem, ne kínozzon tovább! Vagy azt akarja, hogy elpusztítson  a vágyakozás? - nézett homlokát ráncolva, könyörgőn a nőre, miközben keze óvatosan becsúszott a fehér miniszoknya alá. 
Kate élvezte a játékot, és azt is, hogy ilyen intenzív reakciókat tud kiváltani a férfiból, de az intim érintéstől idegsejtjei vad táncba kezdtek, és teste minden porcikáján jóleső borzongás futott végig. Már ő is többet akart annál, mint hogy feltüzeli a férfi érzékeit.
- Akkor lássuk, mire képes Mr. Castle! Majd kiderül, hogy tényleg olyan jól van-e - mondta kihívó tekintettel, aztán kacéran beharapta az alsó ajkát.
Castle sóhajtott, és egy pillanatra becsukta a szemét, mintha meg akarna győződni arról, hogy nem álmodik. Mire felnézett volna, megérezte a puha, édes ajkakat az övén. Mintha Kate megérezte volna, mi játszódik le a férfiban, finoman megharapta az ajkát, erre Castle kinyitotta a szemét, és belemosolygott a csókba. Hát mégsem álmodik!
Kate felegyenesedett, és egy lépést hátralépett az ágytól.
- Azt hiszem, felment a láza  - nézett tettetett ijedséggel. - Nagyon felforrósodott a teste Mr. Castle! Talán jót tenne egy hideg zuhany! - játszotta ismét a nővérszerepet, és aggódva a férfi homlokára tette a kezét.
- Valóban lázban ég a testem, de sokkal hatásosabb és kellemesebb módszer is van a lázcsillapításra a hideg zuhanynál - nyelt egy nagyot az író, és tekintetével újra végigsimított a nőn tetőtől talpig. - Ha közelebb jön, megmutatom, de kérem, más betegen ne alkalmazza ezt a módszert!
Kate engedelmesen közelebb lépett.
- Minden új módszerre nyitott vagyok - nézett ártatlanul a férfi csillogó tekintetébe.
Castle lassan hátrasimította a nő haját, megcirógatta az arcát, aztán ujjai lassan lefelé vándoroltak, amíg el nem érték a pattanásig feszülő gombokat.
- Azt hiszem, túl sok ruhát visel ehhez a módszerhez, Kate nővér - mondta anélkül, hogy megszakította volna a szemkontaktust, és kipattintotta a legfelső gombot, majd a következőt, egészen addig, amíg a felső ketté nem nyílt. Ekkor a keze elindult a formás mellek felé, amelyek duzzadtak a vágytól, és már nem tudta tekintetét a barnán izzó szempáron tartani, látni akarta Kate nőiességének egyik legszebb részét. Finoman megsimogatta a szabályos, lágy halmokat, aztán kezével hátrasimítva, letolta a felsőt a nőről. Nézte a tökéletes testet, és nem tudott betelni a látvánnyal, mégis úgy érezte, ez nem elég. Kikapcsolta a falatnyi kis szoknya kapcsát, letolta a nő kerek csípője alá, és hagyta, hogy a földre hulljon. Már csak egy apró csipke választotta el attól, hogy tekintete befogadhassa Kate csodálatos testének látványát, de amikor meg akarta fogni a hófehér csipke szélét, a nő megfogta a kezét. 
- Először a nővér vetkőzteti a beteget - mosolygott huncutan a férfire, mire az csak elnyíló ajkakkal, meglepetten nézett Kate-re.
Castle-nek ma este már ki tudja hányadszor akadt el a lélegzete, amikor látta, hogy Kate fölé hajol, megfogja a bokszere két oldalát, és kínzóan lassan lefelé kezdi húzni.
- De ... de most ... én tanítom a ... nővérkét az ... új módszerre - dadogta, és felocsúdva az érzéki meglepetésből, átölelte Kate-t, magához húzta és forrón megcsókolta. Elnyíló ajkaik egyre szenvedélyesebb táncot jártak, miközben a férfi keze leheletfinoman simogatta a nő hátát, aztán megállapodott az apró csipke fehérneműnél. Ujjai lassan utat törtek a finom anyag alá, és a csók megszakítása nélkül letolta, aztán magához szorítva a nő meztelen testét, gyengéden az ágyra fektette. 
Már nem volt játék többé az ölelés, az érintés, a csók. Mindegyikük arra vágyott, hogy szerethesse a másikat, és a másik szeresse őt. Megszűnt a világ. Már nem volt híres író és elkötelezett nyomozó,  nem volt Castle és Beckett, sőt Rick és Kate sem, csak két ember volt, egy férfi és egy nő, akik szerelemmel szeretik egymás, bíznak egymásban, és boldoggá akarják tenni a másikat.      
A lassú mozdulatok egyre gyorsabbá váltak, akaratuk felett átvette az irányítást a kielégülésre sóvárgó vágy, a gyengédséget felváltotta a szenvedély, és amikor úgy érezték, hogy elemészti testüket a tűz, megadták a másiknak a legnagyobb testi gyönyört.

Kate végigsimított Castle verejtéktől gyöngyöző homlokán, és rámosolygott.
- Ez lenne a legújabb lázcsillapító módszer? - kérdezte, miközben könyökére támaszkodva figyelte a boldogságtól sugárzó férfi arcát.
- Miért? Bevált, nem? - mosolygott rá incselkedve Castle, és mutatóujját végighúzta a nő csupasz vállán. - Teljesen meggyógyultam! Vagy nem így érezted?
- Hát, nem is tudom Castle - nézett elmerengve Kate, mintha gondolkodnia kellene, valóban hatásos volt-e a módszer. 
- Kate! Ezen neked gondolkodnod kell? - ijedezett a férfi, és tekintetével a nő szemét kutatta. Nyelt egyet. - Neked nem volt olyan jó, mint máskor? - kérdezte alig hallhatóan.
- Tudod Castle, csak azon gondolkodom, hogy mitől volt ennyire jó. Lehet, hogy eddig beteg voltál, és csak most gyógyultál meg, vagy betegen többre vagy képes, mint egészségesen? - nézett ártatlanul a férfire, mintha valóban ezen gondolkodna.
Castle egy darabig hallgatott, és emésztette a hallottakat. Már éppen kezdtek kétségei lenni az eddigi szeretkezéseikkel kapcsolatban, amikor meglátta Kate szája sarkában bujkáló hamiskás mosolyt.
- Kate nővér! Hát szabad ilyen gonosz játékot játszani szegény beteggel? - vágott durcás arcot, amiért a nőnek már megint majdnem sikerült rászednie. 
Kate elnevette magát, aztán egy gyengéd csókot adott a sérdötten összeszorított ajkakra.
- Ha tudnád, hogy milyen aranyos vagy, amikor a frászt hozom rád! - simogatta meg Castle arcát, és incselkedve rámosolygott.
- Azt hiszem, ezért a gonoszságért még ki kell, hogy engesztelj!
Kate szeme gyanakodva összeszűkült.
- Na ne! Megint kitaláltál valami őrültséget - csóválta meg rosszallóan a fejét, ahogy a huncutul vigyorgó, vadul bólogató férfira nézett. 
- Hidd el Kate, élvezni fogod!    
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése