2013. május 22., szerda

Változatok egy témára 6/8

Kétszáz kilométerrel messzebb, a régi rönkház hálószobájának ajtaja sokkal csendesebben, éppen csak egy halk kattanással csukódott be a két ölelkező, gyengéden csókolózó ember mögött.
- Azt hittem, elhagytál - suttogta a csókba félelmét a férfi, miközben végigsimított a nő leomló hajzuhatagán. Kate kicsit elhúzódott. Bármennyire is nehezére esett, szemével a férfi tekintetét kereste.
- Nem akartalak bántani - mondta őszintén a kék szemekbe nézve, és ujjával megcirógatta Rick állát. Mozdulata kérdőn elidőzött a sebtapasznál.
- Csak ideges voltam, amikor borotválkoztam - adott tömör magyarázatot Castle, de arcán árnyékkén suhant végig az előző napok fájdalmas feszültsége. Kate elmosolyodott a férfi látható zavarán.
- Csak nem remegett a kezed? - csipkelődött, hogy oldja a pillanatnyi feszültséget.
- Lehet, hogy akkor az idegességtől remegett a kezem, de most az egész testem remeg, valami egészen másért - húzta egy erőteljes mozdulattal magához Kate-t, hogy testük szorosan összesimuljon. Kihívón nézett a nőre, aztán mindketten elnevették magukat. Ez volt az a pillanat, amikor megérezték, hogy az egy heti félelmekkel és kétségekkel teli őrlődés helyét átveszi a megnyugtató biztonság, amit csak egymás karjaiban találhatnak meg, és életük visszatér a régi kerékvágásba. Kate felborzolta a sűrűn nőtt hajszálakat Castle tarkóján, miközben közelebb húzta magához, hogy ajkaik lassú, édes csókban forrjanak össze. A férfi ajka elnyílt, magába engedve Kate simogató nyelvét, ami megbizsergette minden idegsejtjét. Keze felfedező útra indult a nő hátán, derekán, végül megállapodott feszes fenekén, és úgy húzta magához, hogy Kate megérezze testi vágyának legkézzelfoghatóbb jelét. 
Csak néhány másodperc kellett, hogy a lassú, gyengéd érintéseket felváltsa a mindent elsöprő szenvedély. A vágy úgy tört fel belőlük, mint az első szeretkezésükkor, pedig most csak egy hete nem érintették, csókolták egymást. Kate egy mozdulattal letolta a férfi zakóját, majd az ingét kiráncigálta a nadrágból, miközben érezte, ahogy a férfi puha ajkaival a fülét, majd a nyakát kényezteti, keze pedig bevándorol a pólója alá, gyengéden végighúzza körmét a gerince mellett, aztán megfogja a pólóját, és lehúzza róla. Mire a nő keze az övcsattal bíbelődött, a férfi meleg ujjai már a melltartó kapcsainál jártak. Castle érezte, hogy Kate ajkai az övét keresik, és ő engedelmesen fordította a fejét, de amíg a csók édes, mámorító érzését élvezte, ujjai elvesztették a csatát a kapcsokkal szemben. Elakadt a lélegzete, amikor Kate kigombolta a sliccét, lehúzta a cipzárt, és határozottan végigsimított duzzadó férfiasságán, ami megkönnyebbülten szabadult ki a nadrág szorításából.
- Miért veszel fel ilyen bonyolult ruhadarabokat? - nyögte türelmetlenül, miközben keze kapkodva próbálta kioldani a melltartót, sikertelenül.
- Megint remeg a kezed, Castle? - mosolygott rá a nő, és megszakítva a csókot, huncutan a férfi vágytól ködös tekintetébe nézett. 
- Már hogyne remegne, amikor már egy hete nem érinthettelek! - suttogta a férfi, és jólesően nyugtázta, hogy Kate hátranyúl, és egy laza mozdulattal kioldja az engedetlen kapcsot.  
- Az én kezem nem remeg - csipkelődött a nő, és a férfi kérdő tekintetét látva két oldalról megmarkolta az inget, és nem törődve a pattogva leszakadó gombokkal, egy rántással széthúzta. Még hallották a földön guruló, pattogó gombok hangját, amikor Kate tenyerével végigsimított az erős mellizmokon, és letolta a férfi válláról az inget, aki kapkodva cibálta ki kezét a kézelőből. Amikor végre megszabadult a ruhadarabtól, a nő bőrét cirógatva húzta le a melltartóntjait, hogy az akadálytalanul hulljon a földre, és szemével, kezével birtokba vehesse a telt, kerek melleket. Fátyolos szemmel simított végig ujjaival a nőies domborulatokon, aztán csókokkal halmozta el, miközben keze már a farmer gombjánál matatott. 
Kate minden sejtje sürgetőn, lángolva követelte a férfit. Sűrű hajába túrva vonta fejét a mellére, aztán keze elindult az izmos háton lefelé, körmével rózsaszín csíkot húzott a puha bőrbe, végül besiklott az alsónadrág dereka alá, és sietve tolta lefelé a farmerral együtt. Már éppen újra meg akarta szekálni a férfit, amikor érezte, hogy nadrággombja végre átbújt a lyukon, és Castle egy csókba fojtott sóhajjal lehúzta a nő nadrágjának cipzárját.
- Elmehetnénk Bora Borára, ott nem kell ránk ennyi ruha - suttogta a nő fülébe, miközben a cipőjét lerúgva próbált kilépkedni a nadrágjából.
Kate elmosolyodott, de úgy érezte, képtelen tovább várni, ezért Castle segítségére sietett, és csípőjét kicsit oldalra billegtetve néhány másodperc alatt megszabadult a farmerjától. A férfi ámulva itta magába a vetkőző nő látványát, aztán szorosan magához ölelte, hogy vágytól lüktető, forró testük minden idegsejtje érezhesse a másik vibráló forróságát. Csókjuk, simogató mozdulataik már sürgetőek és követelőzők voltak. Castle csípőjét a nő ölének nyomta, aki megérezte a fékezhetetlen szenvedélyt, ami fölött már nincs hatalma az akaratnak. A férfi ölébe kapta Kate-t, és óvatosan az ágyra fektette, de nem sokáig gyönyörködhetett a tökéletes női látványában, mert abban a pillanatban, hogy csókolni kezdte a bársonyosan puha bőrt a nő hasán, Kate teste megfeszült, és hullámként futott végig rajta borzongás. 
- Kérlek, gyere! Érezni akarlak - túrt bele a férfi hajába, és gyengéden magára húzta az erőtől duzzadó testet. Combjai vágyakozva nyitottak utat, hogy öle magába fogadhassa a férfit. Összefonódott ujjakkal, egymás tekintetében elmerülve hagyták, hogy az ősi ösztönök ritmusa a mámorító gyönyörig repítse mindkettejüket
Csendesen feküdtek egymás karjaiban a takaró alatt. Kate hallgatta, ahogy Castle szívdobogása a jól ismert ütemet járja, ujjai megállíthatatlanul köröznek hol a vállán, hol a hátán. Miközben élvezte a férfi puha bőréből áradó meleget, az előző hétre, aztán az előző órára gondolt. A magányosan töltött napok alatt szinte fizikai fájdalmat okozott neki a férfi hiánya, és nem csak a huncut, olykor pimasz mosolya, humora, évődései, szárnyaló fantáziája, meglepő következtetései, hanem az érintése, simogatása, csókja, megnyugtató közelsége. A fergeteges,  elsöprően izgató, boldog kielégülést adó szeretkezések vajon feledtetik a férfival, hogy ennél többet szeretett volna, amikor a jövőjükről fantáziált? Megelégszik azzal az élettel, amit ő adhat neki? 
- Castle! Elég ez neked? - kérdezte anélkül, hogy felnézett volna. Érezte, hogy a férfi keze megáll a körző cirógatásban.
- Nem Kate, nem elég - szólalt meg hosszú csend után halkan Rick.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése