2013. július 24., szerda

Változatok egy témára 6/52

- Azt majd én eldöntöm - mosolyodott el Kate, de tekintetében gonosz kis fény villant, és elindult a fürdőszobában levő gyógyszeres szekrény felé.
Castle könyökére támaszkodva, megbabonázva nézett a nő után. Még mindig elcsodálkozott, hogyan lehet ekkora hatással rá a nő. Sötét gondolatai szép lassan visszakerültek agya legrejtettebb zugába, és elárasztotta valami megnyugtató boldogság, amihez nem kellett több, mint hogy Kate a közelében legyen, rámosolyogjon, megsimogassa, megcsókolja, incselkedjen vele, vagy éppen ... Eddig jutott a gondolatban, amikor rájött, mire is készül a nő. Homlokára csapott, és bosszús arccal hátravetette magát a párnára, de aztán elmosolyodott. Már nem is érezte olyan kínosnak, ami rá vár.
- Le a takaróval és a nadrággal Mr. Castle! Hadd lássa Kate nővér azt a sérülést! - szólalt meg tettetett szigorral a hangjában, huncutul mosolyogva a nő, amikor kezében a fertőtlenítővel és a kórházi kenőccsel kilépett a fürdőszobából. Tudta, hogy valami bántja a férfit, amit az anyjával már megosztott, de valójában rájuk tartozik. Ez egyértelmű volt Martha diszkrét megjegyzéséből, mint ahogy azt is, hogy könnyebben szóra bírja, ha előbb egy kis pajkos humorral oldja Rick feszültségét. Elégedetten látta, hogy a déli szemérmességnek és zavarnak nyoma sincs a férfi arcán, mosolya inkább izgalommal teli várakozásról tanúskodott, bár az, hogy nem vágott vissza valami pajzán megjegyzéssel, hanem csak engedelmesen kitakarózott, azt mutatta, hogy a szorongása nem múlt el teljesen.
- Be tudom kenni egyedül is - visszakozott hirtelen Castle. Amikor jobban belegondolt, mi is vár rá, meggondolta magát.
- Csak nem hiszed, hogy megbízom benned? - vonta össze a szemöldökét a nő, aztán egészen közel hajolt hozzá, és érzéki hangon a fülébe súgta: - Olyan élményben lesz részed, mint életedben eddig csak egyszer!
 - Mire készülsz Kate? - kérdezte kikerekedett szemmel Castle, aztán nyelt egyet, miközben szíve vad kalimpálásba, fantáziája pedig őrült száguldásba kezdett. Keresgélt az emlékei között, mire is gondolhat Kate, és egy másodperc alatt számos pajzánabbnál pajzánabb kép jelent meg a szeme előtt, amelyeknek egy közös tulajdonsága volt: egyszer történt meg. Kate felegyenesedett, és ahogy Rick meglátta a tekintetét, azonnal kapcsolt.
- Á! Ez nem volt vicces - duzzogott, amikor rájött, hogy Kate a déli kötéscserére gondol, de hogy leplezze, mennyire be tudta csapni a nő, engedelmesen letolta az alsónadrágját.
Kate levette a jeges zacskót, óvatosan lefertőtlenítette majd bekente a sebet, és megnyugodva látta, hogy már nem váladékozik, szépen gyógyul, és valóban sokat apadt a duzzanat is.
- Hm ... egész szép - állapította meg.
- Úgy látszik, találkoznia kellett egy tűsarokkal ahhoz, hogy ezt a jelzőt használd rá - vigyorodott el Castle, miközben felhúzta a nadrágot. - Akkor mehetek holnap a kapitányságra, ugye?
Kate égnek emelte a szemét és sóhajtott egyet.
- Ha reggel is jól érzed magad, és én is úgy látom, hogy minden rendben van, akkor igen - egyezett bele. - Gyere vacsorázzunk, mert teljesen elhűl az étel.
Elnéző mosollyal figyelte, ahogy Rick óvatosan felkel, kicsit meggörnyedve lassan lépked az étkező felé, és megpróbál úgy tenni, mintha semmi baja nem lenne. - Még nem sejti, hogy mi lesz, ha a fiúk ebben a pózban látják meg a kapitányságon - gondolta.
A vacsoránál Martha fürkésző tekintettel méregette a két embert. Örült ugyan, hogy Richard sokkal jobb kedvű, mint amikor kiöntötte neki a lelkét, de szomorú is volt, mert biztos volt abban, hogy Kate-tel nem osztotta meg a félelmeit.
- Holnap itthon maradok, és vigyázok rád - nézett szeretettel a férfira.
- Ne ... nem kell Anya! Sokkal jobban vagyok, bemegyek az őrsre.
- De ... de hát ... - kapkodta a levegőt a nő felháborodásában, aztán segélykérőn Kate-re pillantott. - Magyarázd meg neki, hogy ez őrültség, és még nem szabad! Rád hallgat.
- Sajnálom Martha! Feltételesen már megengedtem neki, mert szépen gyógyul - nézett bocsánatkérőn az asszonyra Kate, aztán cinkos mosollyal hozzátette: - A saját szememmel győződtem meg róla.
- Reméltem is! - kacsintott Martha, és a két nő elnevette magát.
- De Kate! Anya! - háborodott fel Castle, és zavarában azt sem tudta, hova nézzen.
Percekkel később az ágyban fekve a férfi még mindig azon töprengett, vajon a két nő hányszor tárgyalta ki őt a háta mögött. Durcás arccal nézett fel a szobába lépő nőre, aki segített eltüntetni a vacsora romjait az anyjának, és még morgolódott volna egy sort, de Kate vetkőzni kezdett, és a gyönyörű női test látványa azonnal elterelte a gondolatait. Tágra nyílt szemekkel figyelte, ahogy a nő kigombolja az ingét és kibújik belőle, aztán a farmer gombját bujtatja át a lyukon, lehúzza a cipzárt, letolja a nadrágot és kilép belőle. Szája résnyire nyílt, ahogy figyelte a ruháit hajtogató nőt, és tekintete végigsimított a fekete csipkés bugyiban és melltartóban álló tökéletes testen. A mozdulatokban nem volt semmi érzéki, Kate még csak észre sem vette, hogy milyen vággyal teli tekintettel nézi a férfi, Castle mégis érezte, hogy szája kiszárad, szíve egyre gyorsabb ütemben löki ereibe a vért, ami egyre jobban feszíti az ágyékát.
- A ... azt hiszem jobb lenne, ha a fürdőszobában vetkőznél - szólalt meg rekedt hangon.
Kate meglepve fordult a kényszeredetten mosolygó férfi felé, aztán meglátta, ahogy kezeit egymásra téve nyomja a paplant a combjai között. Komolyságot erőltetve az arcára, gyorsan bement a fürdőszobába, ahol engedve az érzéseinek, széles mosoly terült szét az arcán. Néha az volt az érzése, hogy a férfi kezdeti lángolása már a múlté, és nem tudja olyan könnyen lázba hozni, mint az első időben, de úgy látszik tévedett. Gyorsan lezuhanyozott, aztán elgondolkodva válogatott a hálóruhái között, végül egy rövidnadrágot és egy kinyúlt pólót vett fel. Elégedetten szemlélte meg magát a tükörben, mert úgy látta, hogy ez az összeállítás mindennek mondható csak szexisnek nem.  Nem akart olyan vágyakat kelteni Rick-ben, amitől a testét most óvni kell.
Megnyugodva lépett a szobába, de pár lépés után megtorpant, mert Castle szemében ugyan azt a vágyat látta csillogni, mint amit a vetkőzése váltott ki belőle. 
- Mi az? Mit nézel Castle? - kérdezte bosszankodva, miközben végignézett magán.
- Gyönyörű vagy - csillogtak szerelmesen a kék szemek.
- Azt akarod mondani, hogy ebben a szerelésben is vágyakat ébresztek benned? - ráncolta össze a homlokát hitetlenkedve Kate, és sóhajtva a mennyezetre pillantott.
- Ühm - bólogatott hevesen Castle, miközben egyre szélesebb mosoly ült ki az arcára. Tetőtől talpig végigmérte a nőt. A szűk sort kiemelte  hosszú, kecses lábait, és izgatóan simult nőiesen kerek, feszes fenekére, a póló kinyúlt nyaka oldalra csúszva engedni láttatta formás vállát, és a bő anyag éppen csak sejtetni engedte a kerek mellek formás alakját. - Nagyon szexi vagy - nyelt egyet a férfi, mire Kate gyorsan bebújt a takaró alá, tisztes távolságban az írótól.
- Jobb lenne, ha most nem engednéd szabadjára a fantáziád! - figyelmeztette a férfit, mert eszébe jutottak az orvos szavai.
- Jó, jó, nem engedem szabadjára ... annyira - mondta durcásan Castle, és hogy magához ölelhesse a nőt, oldalra fordult és közelebb akart csúszni hozzá, de a hirtelen mozdulatot nem vette jó néven gyógyulóban levő ágyéka.
- Áááááúúúúú ... ah ... ah ...ah - kiáltott fel fájdalmasan, levegő után kapkodva.
- Az orvos mondta, hogy ne akarjalak gyönyörökben részesíteni, mert úgysem tudlak - fordult Kate a férfi felé, és közelebb bújt hozzá. - Legyél türelmes - mondta szeretettel teli hangon, és fejét Castle vállára téve átölelte.
- Van más választásom? - kesergett Rick szenvedő arccal.
Percekig feküdtek csendben. Ahogy enyhült a fájdalom, úgy törtek felszínre Castle félelemmel teli gondolatai. Érezte Kate hozzá simuló gyönyörű testét, ujjainak finom játékát a mellkasán, hajának selymes cirógatását az arcán és az elmaradhatatlan bódító cseresznyeillatot. Nem akarta elveszíteni ezt az érzést soha.
- Mi lesz velünk Kate? - törtek ki sóhajként a szavak belőle.
 


       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése