2013. szeptember 12., csütörtök

Változatok egy témára 6/82

- Csak estig? - húzta fel kacéran a szemöldökét Kate.
- Hááát! Remélem! - mosolygott a nőre pajkosan a férfi, miközben átölelte és az ölébe húzta a nőt, hogy szenvedélyesen megcsókolhassa. Gyengéden tartotta Kate-t a karjaiban, és ajkát puhán érintette a nőéhez. Ebben az állapotban csak egy finom érintésre, egy szerelmes, lágy csókra vágyott, nem hajtotta vad szenvedély, ezért meglepődött, hogy a teste milyen intenzíven reagált a nő közelségére és a csókra. Szinte minden sejtje bizsergett és lángra gyúlt, amikor pedig Kate csípője az ágyékának feszült, férfiasságában is szétáradt az izgalom. Belenyögött a csókba, mire Kate ijedten húzódott hátra.
- Fáj? - szállt ki gyorsan Castle öléből, és sajnálkozva pillantott a férfi ágyékára.
- Nem, dehogy! - eszmélt nehezen Castle, aki még mindig az előző pillanatok bódító hatása alatt állt. - Biztosíthatlak, hogy sok mindennek nevezhető, amit éreztem, de fájdalomnak nem - húzta volna vissza a nőt, de az gyanakvóan méregette, és hátrébb lépett.
- Az autóban még mindened fájt! - húzta össze várakozón a szemöldökét.
- Hm ... Most is fáj egy kicsit, de amíg a karjaimban tartottalak, nem éreztem. Úgy látszik gyógyító hatása van a csókodnak - mondta a férfi ártatlan szemekkel. Igazat mondott. Abban a néhány másodpercben, amíg ölelte a nőt, agya csak a testét elárasztó mámort érzékelte.
Kate töprengett egy kicsit, aztán sejtelmesen mosolyogva Castle-re nézett.
- Feküdj le inkább a hálószobában! Készüljünk fel az estére!
A férfinak egy másodperc alatt számtalan pajzán kép cikázott át az agyán, hogyan is készülhetnének fel az estére, ezért elvigyorodott, és már indult is a hálószoba felé. Amikor megérezte, hogy a nő nem követi, rosszat sejtve megfordult.
- Te nem jössz?
- Nyugi Castle! Mindjárt megyek, csak kell egy kis kellék - mondta jelentőségteljesen.
A férfinak felcsillant a szeme, újra elvigyorodott, és sietve indult a hálószobába.
Kate megcsóválta a fejét, és gonosz kis mosollyal a szája sarkában a konyha felé indult. Tudta, hogy Castle egészen másra számít, mint amit ő tervez. Hirtelen egy sor emlék jutott eszébe, mind-mind szeretkezéseik játékos percei voltak. Soha, egyetlen férfival sem tudott olyan felszabadult lenni élete legintimebb pillanataiban, mint Castle-lel, és ezt nemcsak annak tudta be, hogy a férfi képzelete határtalanul szárnyalt a szeretkezésekkor is, hanem annak is, hogy gyakran rendkívül játékos volt. Ettől nemcsak szenvedélyesek, vagy éppen gyengédek voltak az együttléteik, hanem sokszor nagyon vidámak is. A pajkos játék viszont mindig arra szolgált, hogy a lelke szabaddá váljon, ami aztán elsöprő vágyakat keltett benne, amit a mennyei beteljesülés követett. A férfi valószínűleg azt hiszi, hogy valami pajzán játékra készül, azért ért fülig a szája. A fagyasztóból elővette a jégkockatartót, kiborította belőle a jeget, és miután apró darabokra törte, egy zacskóba tette. A jeget a háta mögé rejtve lépett a hálószobába, de az elé táruló látványtól földbe gyökerezett a lába. Azt gondolta, hogy a férfi izgatottan várja az ágyban, de hogy ezt meztelenül tegye, arra nem számított. Castle a franciaágy háttámlájának támaszkodva, meztelen felsőtesttel, derékig betakarózva, ellenállhatatlan kisfiús mosolyával nézett a belépő nőre. Csillogó tekintete tele volt várakozással és vágyakozással, amiből a nő azonnal tudta, hogy a takaró alatt sincs semmi a férfin.
Kate egy szempillantás alatt kapcsolt. Már tudta, mit fog tenni. Legelbűvölőbb mosolyát magára öltve, kacéran nézett a mit sem sejtő kék szemekbe. Kezét még inkább hátratette, amitől pattanásig feszültek a gombok mélyen kigombolt ingén, és a vékony anyag látni sejttette formás, kerek melleit. 
A férfi tekintete azonnal a nőies domborulatokra vándorolt. Nyelt egyet, majd elnyílt ajkakkal, fátyolos tekintettel nézett Kate szemébe. Amióta megcsókolta a kanapén a nőt, mintha agya kikapcsolt volna minden kellemetlen érzést, az éppen csak megnyugvó sebhelyet, az injekció helyének égő fájdalmát és a lábába sugárzó bénító, tompa fájdalmat, csak arra tudott gondolni, hogy szeretkezni szeretne vele. Érezni akarta bársonyos bőrének melegét, selymes hajának csiklandozását, megízlelni édes csókját, megsimogatni minden porcikáját, eljuttatni a nőt a gyönyörig, miközben elmerül ölének forróságában, és ő is eljut vele a mennyországba. Minden jel arra utalt, hogy Kate készül valamire, és ő azt akarta, hogy a nő lássa, ő készen áll, ezért minden ruhadarabjától megszabadulva bújt a takaró alá, és izgatottan várt. Vetkőzés közben megnyugodva látta, hogy a varratszedéskor megbolygatott seb már nem gyulladt, szépen összeforrt, és nem lehet vele semmi baj. A takaró alatt megdörzsölgette combját, amibe lesugárzott a tetanusz elleni injekció okozta fájdalom, aztán minden jóra felkészülve a paplan fölé tette a kezeit, és az ajtóra szegezte a tekintetét. Amikor Kate belépett, tudta, hogy vége van. Kate Beckett rabja. Örökre. Ahogy a nő közelített felé, teljesen elveszett a huncutan csillogó zöld szemekben, a telt ajkak érzéki mosolyában, a tökéletes test látványában.
- Mire készülsz? - kérdezte a vágytól elcsukló hangon, amikor észrevette, hogy Kate a háta mögött rejteget valamit. Képzelete őrült tempóban játszott el a lehetőségekkel: bilincs, eper, tejszínhab, csokiöntet, masszázsolaj, jégkocka, még az ostor is megfordult a fejében, de azt gyorsan elvetette.
Kate az ágyhoz ért. Előrehajolt, és egy gyengéd, lassú csókot adott a férfi szájára.
- Az legyen meglepetés - suttogta a csókba. - Feküdj le, és fordulj meg!
Mosolyogva nézte, ahogy Castle engedelmesen lejjebb csúszik az ágyban, és hasra fordul. A férfi szeme izgalommal vegyes várakozással csillogott, aztán becsukta, és alsó ajkát beharapva, boldog izgatottsággal várta a meglepetést.
Kate egy finom mozdulattal lehajtotta a férfiról a takarót, és széles mosoly ült ki az arcára. - Így lenne telitalálatom a lottón! - gondolta, amikor meglátta az izmos, meztelen férfitestet. Szemét végigfuttatta az arányos, erőteljes testen, aztán tekintete visszatért az injekció helyét jelző piros foltra. Előhúzta háta mögül jeget tartalmazó zacskót, hogy rátegye a gyulladt felületre, de a mozdulat közben megállt a keze. Jó volt eljátszani a gondolattal, hogy megtréfálja Castle-t, de nem volt szíve megtenni. Nem lehet ilyen gonosz a férfival az elmúlt napok eseményei után! Egy pillanatnyi habozás után finoman, éppen csak érintve a bőrt, őrjítő lassúsággal végighúzta középső ujját a férfi gerincén a tarkójától a csípőjéig, majd vissza. Látta, ahogy Rick szája szélesebb mosolyra húzódik, mellkasa megemelkedik a jóleső sóhajtástól, bőre beleborsózik az érzéki érintésbe. Előrehajolt. Leomló haja megcsiklandozta a férfi hátát, meleg lehelete simogatta a fülét, ahogy belesuttogta a szavakat.
- Ne haragudj Castle, de nem az lesz, amire számítottál!
Bársonyos hangja elbódította a férfi éberségét, ezért csak abban a pillanatban fogott gyanút, hogy nagyon melléfogott Kate szándékait illetően, amikor a nyakára adott puha csókkal egy időben megérezte a fenekére nyomódó jeges zacskót.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése