2014. szeptember 27., szombat

Változatok egy témára 7/127 18+

Castle úgy fúrta tekintetét a derengő lámpafényben aranybarnás árnyalatúvá váló, csillogó, tágra nyílt szemekbe, mintha Kate lelkének legmélyebb zugába akarna látni, aztán ujjait a nő csuklójára fonta.
18+ Most következő írásomat csak 18 éven felüli olvasóimnak ajánlom ;) !
Arcáról gyengéden a szájához vonta, és gyengéden megcsókolta a puha tenyeret, miközben behunyta a szemét, és élvezte az érintést. Keze lassan a végigsiklott Kate karján, amíg el nem ért az érzékeny bőrű nyakhoz, aztán hátra a tarkójához. Finoman beletúrt a lágyan leomló, selymes hajba, és gyengéden, mégis határozottan olyan közel húzta magához a nőt, hogy érezze száján a leheletét, a mellkasához nyomódó kerek melleket, és ahogy a nő megborzong az érintésére. 
- Soha többé nem félek a jövőtől, ha velem vagy - suttogta Kate, mire Castle elmosolyodott.
- Túl sokat beszélsz, Beckett - csillant huncutul a szeme, ahogy kimondta a mondatot. Amikor megérezte, hogy a feszültség enged a nőben, és elmosolyodik a mondatra, amit ő szokott mondani, ajkát puhán a nőéhez érintette, és lágyan megcsókolta. Kate ajka engedelmesen elnyílt, és először csak hagyta, hogy a férfi csókolja, nyelve érzékien simogassa, aztán amikor betelt az érzéssel, csókjai vándorútra indultak a férfi száján, arcán, nyakán, mintha nem tudna betelni az érintés okozta gyönyörrel. Hallotta, hogy a mankó a földre hullik, aztán a következő pillanatban megérezte derekán a meleg, simogató kezet, és Castle, szorosan ölelő karjaiba zárta.  Szívük vad vágtába kezdett, tüdejük zihálva vette a levegőt, minden idegsejtjük feszültséggel telt meg, áhítozva arra, hogy magukba szívják az érintés keltette gyönyört. Ujjaik és ajkuk, úgy siklott a másik forró testén, mintha először fedeznék fel a csodát. A csókok éppoly édesek, a simogatások ugyanolyan bizsergetőek voltak, mint amikor először adták magukat a másiknak.
Castle keze lassan bekúszott Kate pólója alá, és miközben útra kelt a vágytól duzzadt mellek felé, megérezte, ahogy a nő keze a hátáról és a derekáról egyre lejjebb siklik, majd előre indul, és lágyan végigsimít lüktető férfiasságán. Belenyögött a csókba, aztán kissé elhúzódva Kate-től, elhomályosuló tekintettel, kutatón a nőre nézett. Tekintetük egy pillanatra összefonódott, és Castle nem bírt betelni a boldogító érzéssel, mert nem látott sem félelmet, sem bizonytalanságot a ragyogó tekintetben, csak amire vágyott: hitet, szerelmet és vágyat. Ujjait Kate ujjaira fonta, bicegve lépett egyet, és gyengéd, de határozott erővel a hálószoba felé vezette a nőt. Mintha az első szeretkezésük előtti pillanatot élte volna át újra, csak akkor Kate tette meg az első lépést, és ő követte.
A nő hirtelen megtorpant, összekulcsolt kezük megfeszült, és megállásra kényszerítette a férfit. Castle-ben úgy áradt szét a félelem, mint a villámcsapás. Döbbent tekintettel, lélegzetvisszafojtva nézett Kate-re, aki visszalépett, lehajolt, és felvette a földön fekvő mankót, aztán gondoskodó, meleg mosollyal az arcán, a férfi felé nyújtotta.
Castle megkönnyebbülten engedte ki a néhány pillanatig benntartott levegőt, és miközben a mankóra támaszkodva vezette Kate-t  a hálószobába, az futott át a fején, vajon hányszor fog még összeszorulni a szíve a félelemtől attól rettegve, hogy a nő meggondolja magát. Néhány lépés után megérezte a hátán végigsimító kezet, amitől a vágy újult erővel ragadta magával, és már nem érdekelte semmi más, mint hogy újra érezze a mindent elsöprő testi-lelki gyönyört Kate-tel. Megállt az ágy mellett, és magához akarta ölelni a gyönyörű, karcsú alakot, de Kate gyengéden a mellkasára tette mindkét tenyerét, és finom nyomással jelezte, hogy üljön az ágyra. Térdei engedelmesen hajoltak be, de miközben leült, karjával átölelte a nő nyakát, és gyengéden húzta magával, aztán hanyatt feküdt, és maga fölé volta. Lassú, lágy érintésekkel csókolták egymást, és míg Kate ujjai a férfi fülét simogatta, az beletúrt a gyönyörű, leomló hajzuhatagba, és a nő tarkóját cirógatta. Olyan lassan fedezték fel egymás ízét, illatát, érzékeny pontjait, mint az első szeretkezésükkor, de most pontosan tudták, hogyan érintsék a másikat, hogy a legnagyobb örömöt okozzák neki, és nem feszélyezte egyiküket sem az elfogadás utáni sóvárgás, a megfelelni akarás. 
Kate feltérdelt, és lassú mozdulatokkal gombolta ki a férfi ingét, miközben minden gomb átbújtatásánál megsimogatta a széles, erős mellkas sima bőrét. 
Castle fátyolos tekintettel csodálta a fölé magasodó nő szépségét, és minden mozdulatánál megborzongott. Amikor Kate kioldotta a derékszíját, és kigombolta a farmerját, nyelt egyet, és alig érintve a nő bársonyos bőrét, keze becsúszott a pólója alá. Miközben megérezte, hogy az apró ujjak lehúzzák a nadrágja cipzárját, és kiszabadítják férfias vágyának legfőbb bizonyítékát a farmer szorításából, felemelkedett, végigsimított a szabályos, telt melleken, és boldog megnyugvással érezte, ahogy a mellbimbók megkeményednek a tenyere alatt. 
Lassan vetkőztették egymást, mert minden ruhadarab levételét simogatások és csókok kísérték, ami minden idegsejtjüket lázba hozta. Miközben az ing ujját húzta le Kate, körmét végighúzta a férfi alkarján a könyökhajlattól a tenyeréig, a nadrág levételénél pedig a combja érzékeny belső oldalán, aztán az ujjait követték az ajkai. Aztán Castle fogta meg a lenge póló két szélét, és miközben felfelé húzta, keze a nő oldalán simított végig. Előrehajolt, és csókjaival először a feszes has sima bőrét borította be, aztán felfelé indult a mellek  domború halmán át, egészen a nő nyakának legérzékenyebb pontjáig.
Kate a férfi mellé feküdt, és élvezte, ahogy bőre a meleg, széles mellkashoz simul, ajkuk édes csókban forr össze, és az erős férfikéz cirógatja a hátát, de amikor érezte, hogy a simítás végén Castle ujjai becsúsznak szűk kis pamut sortja alá, és lassan, de határozottan letolják róla, majd felfedezik nőiességének legérzékenyebb pontját, belenyögött a csókba.  Miközben letolta a bokszeralsót, érezte, ahogy az erős farizmok megfeszülnek a tenyere alatt. Keze előrevándorolt a Rick vágytól duzzadó férfiasságára, és amikor meghallotta a zihálva lélegző férfi torkából felszakadó nyögést, már semmire sem vágyott jobban, mint hogy magába fogadja. 
Lassan, és végtelenül gyengéden szeretkeztek. Sokáig feszültek egymás karjában azon a keskeny mezsgyén, ami a gyönyör robbanásszerű kitörését megelőzi, amikor minden idegsejtjük remegve várja a beteljesülést. Ismerték egymás minden rezdülését, ezért amikor érezték, hogy testük nem bírja tovább a sóvárgást, akaratuk átadta a helyet az ősi, ösztönök vezérelte mozdulatoknak, hogy ugyanabban a pillanatban éljék át a gyönyör semmivel össze nem hasonlítható érzését.
Hajnalodott. Kate nyitott szemmel, Castle ölébe kucorodva gondolkodott. Hátán érezte, ahogy a férfi mellkasa ütemesen emelkedik és süllyed, derekán nyugvó karja néha megrezzen egy álomkép hatására, meleg lehelete pedig csiklandozza a tarkóját. A férfi mocorgása jelezte, hogy ébredezik, ezért Kate megfordult az ölelő karokban.
- Szia - szólalt meg rekedtes, de meleg hangon a férfi. Szája szeretetteli mosolyra húzódott, és Kate az alig résnyire nyitott szemhéjakon keresztül is látta a csillogást a tekintetében. 
Castle néhány másodpercig várta, hogy szeme alkalmazkodjon a fényhez, és a félhomályban élesedjenek a nő gyönyörű vonásai. Amikor meglátta Kate elgondolkodó tekintetét, a könyökére támaszkodott, és elkomolyodva, várakozón nézett a szemébe. 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése