2013. október 16., szerda

változatok egy témára 6/100

Abban a pillanatban annyira meglepődött, hogy a mozdulat félúton megállt.
A csendbe halk zene tört magának utat, aztán a lágy dallam lassan erősödve betöltötte a lakást. Castle elnyíló ajkakkal, elbűvölve hallgatta a lelket simogató hangokat, és boldogan elmosolyodott. Bátortalanul előrelépett néhány lépést. Gyufa sercent, és a sötétségben fellobbanó lángocska meleg, vöröslő fénye, mint egy parányi nap, élettel töltötte meg a szobát. Castle úgy érezte, még soha nem látott ennél csodálatosabbat. A sötétben nem látott mást, csak a nő arcát, ahogy a fellobbanó tűz egy pillanatig vakítón, majd elhalványulva lágyan életre keltette szabályos vonásait, aztán ahogy Kate sorban meggyújtotta az asztalon álló gyertyákat, a sötét lassan félhomállyá változott, és halványan kirajzolódott a gyönyörű, vágyat korbácsoló, tökéletes női test alakja, amit nem fedett más, csak egy lágyan leomló fekete selyem ruha.
Amikor az utolsó gyertyát is meggyújtotta, Kate felegyenesedett, a férfihoz lépett, átkarolta a nyakát és gyengéden megcsókolta.
- Remélem ki vagy éhezve! - suttogta a fülébe, miközben felborzolta a rövidre nyírt hajszálakat a tarkóján.
- Nem is tudod, mennyire - húzta közelebb egy erőteljes mozdulattal a törékeny testet Castle, hogy minél jobban érezhesse, ahogy a nő csípője az övének nyomódik, telt mellei a mellkasához simulnak, haja cirógatja a nyakát, lehelete simogatja az arcát, és hogy beszívhassa a mámorító cseresznyeillatot. 
- A kedvenc kínaidat hozattam -  dörzsölgette meg finoman Kate a férfi fülcimpáját, mintha nem is hallotta volna a választ, miközben örömmel figyelte, ahogy a kék szemek elhomályosulnak, a keskeny, érzéki ajkak vágyakozva elnyílnak, és lassan közelítenek az övéhez.
- Most nem arra éhezem - lehelte az író, és lassan közelített a puha ajkakhoz. Amikor megérezte a semmivel össze nem hasonlító érintést, becsukta a szemét, és hagyta, hogy a varázslat magával ragadja. A csók most nemcsak édes volt és vágyakat gerjesztő, mint máskor. Volt benn valami, ami lángra lobbantotta a testét, és megbizsergette minden sejtjét, de mellette megérezte, mit is jelentene, ha nem élhetne Kate-tel. Az első éjszakájukon még csak azt érezte meg, milyen, ha a képzeletét messze felülmúlja a valóság, de már azt is tudta, mit jelentene, ha elveszítené. 
Kate boldogan simult a férfi karjaiba, tudta, hogy elérte, amit szeretett volna, elbűvölte a férfit, miközben ő maga is hagyta, hogy ajkuk és nyelvük gyengéd érintései egy másik dimenzióba repítsék. Érezte az erős, mégis oly gyengéd ujjak simogató játékát a hátán, az ölének feszülő, duzzadó férfiasságot.
Castle hirtelen megszakította a csókot és hátrébb húzódott, de éppen csak annyira, hogy tekintete találkozzon a meglepett nőével. Egy pillanatig nézte, ahogy a zöldes-barna íriszben tükröződő gyertyafények lassú táncot járnak, aztán olyan komolyan szólalt meg, mint amikor megkérte a nő kezét.
- Nem tudnék nélküled élni Kate Beckett.
Kate elmosolyodott, két tenyerébe fogta a férfi arcát, és ragyogó tekintetével rabul ejtette a kék szemeket.
- Szeretlek Richard Castle - mondta bársonyos, meleg hangon.
Castle szája boldog mosolyra húzódott, aztán szemében pajkos fények gyúltak. 
- Szeretsz annyira, hogy csillapítsd az éhségemet? - kérdezte, és egy pillanatra kihívón felhúzta a szemöldökét.
- És te az enyémet? - kérdezett vissza incselkedve Kate, miközben letolta a férfi válláról a zakót, majd megfogta az inge két oldalát, és egy lassú mozdulattal kihúzta a nadrágból. Érezte, ahogy Castle teste megfeszül, és elakad a lélegzete.
- Minden vágyam, hogy megtegyem - nyelt egy nagyot, aztán ujjai közé fogta a vékony pántot Kate vállán, és miközben csókokkal borította be a nő nyakának kecses ívét, lassan lehúzta. Arra számított, hogy a ruha akadálytalanul lehullik, és szeme elé tárulnak a kerek, feszes mellek, a kerek csípő és az izmos, lapos has, de Kate olyan szorosan simult hozzá, hogy a ruha fennmaradjon. Castle végigsimított a selymes anyagon, végig  a gerinc vonalán, aztán a keze megállt a nő formás fenekén.
- Éhes maradok, ha nem csomagolhatlak ki - zihálta, és csókjaival már a nő vállát borította be, miközben érezte, hogy egyre nehezebben tartja kordában a vágyait.
- Várj! - suttogta érzéki hangon Kate, és finoman ajkai közé vette a férfi fülét, miközben kezét becsúsztatta az ing alá, és körmét gyengéden végighúzta a gerince mellett, aztán amikor elérte a kellő hatást, ellépett férfitól, és visszahúzta a ruhája pántjait a vállára.
- Ne ... nem ... tudok - nyögte az író, és nem értette, mire készül Kate. Lélegzetvisszafojtva állt, és mozdulatlanná dermedve hagyta, hogy a nő vetkőztetni kezdje, és kínzó lassúsággal kioldja a derékszíját, aztán kigombolja a farmerja, majd az inge két felső gombját. Amikor azonban a harmadik gombhoz ért, megragadta az anyagot, és egy olyan erőteljes mozdulattal húzta szét az inget, hogy a gombok kiszakadva helyükről, szanaszét repültek, Castle pedig megrezzent. Mire feleszmélt az első meglepetésből, Kate már le  is húzta a sliccét, miközben alig észrevehetően végigsimított a rabságából szabadulni akaró, lüktető férfiasságán. Castle kinyújtotta a karját, hogy magához húzza, vagy legalább megsimogathassa a nőt, de Kate elkapta a csuklóját, és gyengéden, de mégis határozottan megállásra kényszerítette.
- Csukd be a szemed! - mosolygott a feszítő vágyakkal küszködő férfira szelíden, mire az megadóan engedelmeskedett.
Castle tudta, mit akar elérni a nő. Ahogy becsukta a szemét, mintha kétszer olyan intenzíven érezte volna a simítást a vállán, ahogy Kate finom, vékony ujjai lehámozzák róla az inget, aztán megcirógatják a mellkasát, majd a hasát, végül becsúsznak a bokszer alá, és a nadrággal együtt kezdik letolni egészen addig, míg ki nem tudott lépni belőle. Sosem gondolta, hogy ennyire érzéki tud lenni, ha egy nő vetkőzteti, mégis úgy érezte, ha nem érintheti meg, akkor szétveti a vágy, de nem akart megmozdulni, vagy kinyitni a szemét, mert nem szerette volna elrontani a nő játékát.
- Kate! - tört fel belőle a rekedt sóhaj, de abban a pillanatban, megérezte a nő mutatóujját a száján.
- Ssss - hallotta a türelemre intő csitítást, ezért erőt véve magán mozdulatlan maradt. Zihálva kapkodta a levegőt, és epedve várta, hogy Kate hozzáérjen, megcsókolja, vagy megengedje, hogy legalább kinyissa  a szemét. A másodpercek óráknak tűntek, az andalító zeneszó hangjai mellett csak halk ruhasuhogás hallatszott, amikor végre megérezte Kate kezét a vállán, majd a hátán, aztán megérezte a nő bőréből áradó meleget, végül a testéhez simuló meztelen női testet. Mint egy robbanás, árasztotta el minden sejtjét megállíthatatlanul a vágy. Már nem tudott, és nem is akart uralkodni az érzésein. Csukott szemmel ölelte magához, simogatta és merült el a csókokban, aztán kinyitotta a szemét, hogy magába igya a gyönyörű női test látványát.
- Mit teszel velem Kate? - suttogta ködös tekintettel, miközben ajka a nő nyakára vándorolt, ujjai pedig finoman kényeztették a vágytól duzzadó melleket. Lassan indult a csókokkal lefelé, míg ajkai átvették az ujjai szerepét, keze már a hosszú combokon simított végig, és egy határozott mozdulattal felemelte a nőt úgy, hogy az a combjaival körülölelje a csípőjét. 
Kate karjait Castle nyaka köré fonta és vágyakozva megcsókolta. Jólesően érezte, ahogy a férfi ajka elnyílva utat enged az édes mélységbe, ágaskodó férfiassága pedig türelmetlenül akar utat törni hívogató nőiességébe, aztán érezte a megfeszülő izmokat, ahogy lassan elindul vele a hálószobába.

Castle hanyatt feküdt az ágyban, és kitartóan körözött ujjával a hozzábújó nő vállán. Boldog volt. Érezte, ahogy felhevült, nyirkos testük lassan hűl, de összesimuló bőrük még melegíti a másikét, ahogy Kate karja öleli, miközben apró tenyerével simogatja a mellkasát, vállán nyugvó feje pedig alig észrevehető emelkedéssel követi minden lélegzését. Kicsit oldalra fordította a fejét, és belecsókolt a selymes hajzuhatagba, mire a nő, lábával átfogva az övét, még szorosabban simult hozzá. Castle behunyta a szemét, vett egy nagy levegőt, és lassan, sóhajtva engedte ki.  Agyában, mint egy film, peregtek az elmúlt percek képei, így lélekben újra átélte a felejthetetlen élményt. A pillanatot, amikor a karjában tartott nővel belépett az ajtón, és meglátta a hálószobában lobogó gyertyákat, ahogy meleg fényükkel sejtelmesen világítják meg a hófehér paplanokkal borított ágyat, újra érezte a hajladozó női test minden mozdulatát, ahogy fölé hajolva megcsókolja, miközben elmerül a nedves forróságban, azt, ahogy megborzong a bőre minden csókra és érintésre, és ahogy Kate megnyílik az ujjai, ajkai, majd férfiassága előtt. Szinte újra érezte, ahogy hanyatt fekszik, Kate elhelyezkedik fölötte, combjai az oldalához simulnak, és csípője lassan köröz az ágyékán, miközben ő tenyerébe fogja a duzzadó halmokat, és gyönyörködik a nő vágytól kipirult arcában. Minden apró pillanat emléke kitörölhetetlenül égett bele az agyába: a tüdőből ösztönösen kiszakadó sóhajok, a megfeszülő izmok, a ködössé váló tekintet, a ritmus, amire kezdetben ringatózva, majd egyre gyorsabb ütemben mozogva, ujjaikat összefonva érték el a gyönyört, miközben elmerültek egymás tekintetében.
Kate mosolyogva hallgatta Castle szívverését, és a boldog sóhajtást. Tudta, hogy a férfi arra gondol amire ő is, hogy soha, senkivel nem élhetik át ezt az érzést, csak egymással.
- Éhezel még? - emelte fel a fejét Kate, hogy huncut tekintettel a férfi szemébe nézhessen.
Castle felnézett, és csibészes mosolyra húzta a száját.
- Egy kicsit csillapodott már az éhségem, de ennék még egy kis kínait - húzta fel a szemöldökét egy pillanatra, aztán pajkosan hozzátette: - A desszertet kaphatom az ágyban? 

1 megjegyzés:

  1. Szia Tine!
    Régebben írogattam neked chatbe, de egy időben abbamaradt, mert telóról olvastalak, és úgy nehezebb kommentet írni ( Ha emlékszel, Alice voltam/vagyok). De most úgy éreztem, mindenképpen meg kell osztanom veled, hogy mit gondolok arról, amit írsz.
    Mindig olvastalak, mindig reggel, Ha nem volt új rész, akkor újraolvastam az előzőt. Emiattt keltem fel reggel korán. Én egy idő után abbahagytam a fanficelést, mert miután saját szereplőim, és történetem lett, nehezebbnek bizonyult a más szereplőit való szerepeltetés.
    Csodás, amit írsz. Az egész hibátlan, és csodálatos. Olyan szépen fogalmazol, mindent rendesen leírsz, az egész kerek. Tudod tartani a romantikus és a krimi szél közötti arányt, ami speciel nekem nagyon tetszik. Amit csinálsz, az csodálatos. Csak így tovább! :D Ha nem is írok, nem is látsz, én olvaslak, képzelj oda, kérlek! :))

    VálaszTörlés