2015. május 10., vasárnap

Változatok egy témára 8/40

Érezte, hogy Castle elégedetten elmosolyodik, és hagyta, hogy az erős, mégis oly gyengéd kezek és a meleg, puha ajkak birtokba vegyék a testét.

A gyertyák már csonkig égtek, csak egy törte meg gyenge fénnyel pislákolva az éjszakai sötétséget a szobában. Castle nyitott szemmel feküdt az ágyban, egyik kezét a tarkója alá tette, míg a másikkal gyengéden ölelte magához a békésen alvó nőt. Ritkán fordult elő, hogy ilyen éber legyen egy szeretkezés után. Általában Kate volt az, akinek a gyönyör annyira felpörgette az idegsejtjeit, hogy utána nem tudott azonnal elaludni, míg ő egy pillanat alatt álomba szokott zuhanni, ami miatt néha meg is csipkedte a nő, és pajzán teintettel megjegyezte, hogy talán többet kellene edzeniük, hogy ne fárassza le egy kis szerelmeskedés. Persze tudta, hogy ilyenkor csak arra ment ki a játék, hogy újra eljuttassák egymást a földi mennyországba, amiben ő boldogan benn volt. 
Nem értette, miért nem jön álom a szemére,  mindenesetre úgy döntött, ha már így alakult, enged a feltoluló emlékeknek, és nem foglalkozik a szokatlan állapottal, inkább gondolatban újra átéli a csodálatos szeretkezés pillanatait. Behunyta a szemét, miközben mélyen belélegezte Kate illatát, és a következő pillanatban már újra látta maga előtt a tigrisszelídítő jelmezbe öltözött nő alakját, és újra bizsergető izgalom járta át. Önkéntelenül elmosolyodott, amikor Kate néhány mozdulattal megszabadult a cilindertől, a bajusztól és a férfias ruhadaraboktól, és ott állt előtte a vadító, testére feszülő dresszben, a fényes csizmában, ostorral a kezében. Megborzongott, ahogy felidézte a bőrét cirógató ostornyél érintését, és megrázkódott, amikor az finoman, mégis csípősen csattant a fenekén. Változatosságra áhítozó fantáziáját sokszor elégíti ki Kate, és sosem fogja elfelejteni ezeket a pillanatokat, mégis egyre szívesebben idézte fel a meghitt, szerelemmel teli gyengéd érintéseket még akkor is, ha azok a külső szemlélő számára talán unalmasnak tűnhetnek. Élvezi a kis játékaik minden percét, felkeltik a vágyait, izgalommal töltik el, de míg régen a szeretkezések ezen részét élvezte jobban, már szívesebben gondolt arra, amikor Kate hozzásimult, és végre engedte, hogy megérintse és megcsókolja. Végigsimított a hosszú, izmos combokon, a kerek csípőn, aztán lassan lehúzta a dressz cipzárját és lecsúsztatta válláról a ruhadarabot. Most rajta volt a sor, hogy mozdulatlanságra ítélje a nőt! Óvatosan maga mellé fektette, feltérdelt, és csókokkal borította a vállát, megduzzadó melleit, majd a combjait, aztán lehúzta a csizmákat, és folytatta a gyengéd érintéseket egészen a nő lábujjáig, majd vissza. Amikor érezte, hogy Kate fel akar emelkedni, hogy átölelje, gyengéden, mégis határozottan fogta meg a vállát.
- Most a Kistigris jutalma jön - mosolygott a nőre. - Csukd be a szemed, és érezz! - suttogta, miközben végigsimított Kate arcán, aztán alig érintve az elnyíló ajkakat, puhán megcsókolta. Amikor Kate engedelmesen becsukta a szemét, lassan kibújtatta a gyönyörű testet a dressz fogságából, és elhomályosuló tekintettel nézett végig rajta, és tudta, hogy semmi mást nem kíván, csak az érintéseivel boldoggá tenni. Kate percekig hagyta, hogy simogassa bőre minden négyzetcentiméterét az ujjaival és az ajkaival, és lassan haladjon az érzékeny, majd legérzékenyebb pontjai felé, aztán érezte, hogy két ölelő kéz öleli át a derekát, és a nő ellentmondást nem tűrőn, magához vonja.
- Érezni akarlak - hallotta a halk suttogást, és amikor felnézett, a legszebb dolgot látta, amit férfi láthat: annak a nőnek a vágytól és szerelemtől ragyogó szemét, aki örökre elvarázsolta.
Hatalmas, boldog sóhaj hagyta el a tüdejét, ahogy megelevenedtek képzeletében a következő percek érzései, mozdulatai: Kate a nyakába csókol, miközben combjai a csípőjére fonódnak és ujjai a hátát simogatják, aztán a nő kissé megemelkedik, hogy magába fogadja és együtt mozogva repítsék egymást a földi mennyország felé. Először csak lassan szeretkeztek, gyengéden, kiélvezve minden érintést, aztán vad szenvedéllyel, engedve az ősi ösztönöknek. Szerette érezni, amikor Kate teste megfeszül, várva a gyönyör robbanásszerű, mindent elsöprő érzését. Sokáig cirógatták és csókolták még egymást, mire a gyönyör okozta vibrálás alábbhagyott, szívük és légzésük lelassult, és élvezték az ölelkezve egymáshoz simuló testük keltette békés nyugalmat.
Az árván maradt gyertya éppen egy utolsót lobbant, és átadta az uralmat a szobát beborító sötétségnek, amikor Castle kinyitotta a szemét. Hirtelen egy kellemetlen gondolat fogalmazódott meg benne. Összehasonlította a Kate előtti önmagát a mostanival, és nemcsak az életvitelét, hanem a szeretkezéseit is Meredith-szel, Gina-val, vagy éppen a nem túl mély érzelmeken nyugvókat a barátnőivel. Sokáig töprengett, mire nyugtalan, felszínes álomba merült.
Kate óvatosan az éjjeliszekrényre tette az egyik gőzölgő, forró kávéval telt poharat, miközben lassan leült az ágy szélére és belekortyolt a sajátjába. Mosolyogva nézte a mélyen alvó férfit, aki hason feküdt, egyik kezét a feje fölött tartva, míg a másik lelógott az ágyról, fejét a párnába fúrta, haja kócosan meredezett a forgóján, míg elöl a homlokába hullott. Bár kinn már érezhető volt a délelőtti nap perzselő ereje, a légkondicionált szobában hűvös volt, ezért kicsit feljebb húzta a férfi derekán a takarót, és a mozdulatot folytatva, megsimogatta a hátát, de Castle meg sem rezzent. Ernyedt izmai, lassú, elnyúlt lélegzetvételei és elnyíló ajkai arról tanúskodtak, hogy semmit nem érzékel a külvilágból. Kate hátrasimította egy rakoncátlanul hajtincset a férfi homlokából, mire az megrezzent. Mosolyogva figyelte, ahogy Castle vesz egy mély lélegzetet, mintha magába szívná az ismerős illatot, aztán félálomban nyel egyet, végül összeráncolva a szemöldökét, hunyorogva próbálja kinyitni a szemét, de amikor a fény kellemetlenül a ébredésre kényszeríti, gyorsan becsukja.
Kate arra gondolt, hagyja még a békés félálomban, ezért egy futó csókot lehelt az arcára, és fel akart állni, amikor Castle keze a combjára vándorolt.
- Feküdj vissza mellém - nyögte álomittasan a férfi anélkül, hogy kinyitotta volna a szemét.
- Aludj csak, Kistigris! - fogta meg a combján nyugvó kezet Kate. - Gyűjtsd az erőt a következő produkcióhoz! - suttogta a férfihoz hajolva, és a nyakába csókolt.
A következő pillanatban Castle szemei olyan éberen nyíltak ki, mintha az imént még nem is küzdött volna az ébredéssel, és csillogva kutatták a nő arcát.
- Lesz új produkció? - kérdezte fülig érő vigyorral, aztán izgatottan beharapta a száját.
- Csak ha te is akarod - húzta fel kihívóan Kate a szemöldökét, de meglepődve látta, hogy Castle arcáról egy pillanat alatt eltűnt a mosoly, és átvette helyét valami bizonytalan ijedtség. - Valami baj van? Te nem élvezted?
- De, de! - vágta rá a férfi nagyokat bólogatva, aztán kétségbeesett tekintettel nézett a nő szemébe. - Lehet, hogy öregszem - ejtette ki a szavakat úgy, mintha valami tragédiáról beszélne.
Kate megpróbált komolyan nézni rá, de nem tudta elrejteni a szája sarkban bujkáló mosolyt.
- Nem "lehet", Castle, hanem valóban öregszel - ejtette ki közönyösen, tényként a szavakat, de amikor meglátta a férfi arcára kiülő ijedtséget, szeretőn hozzátette: - Mindenki öregszik, még én is - húzta fel a vállát.
- De ... de te nem változol! Te ... te inkább fiatalodsz!
- Köszi a bókot, Castle, de tudod, hogy nem szeretem, ha hazugságokkal akarsz valamit elérni - vonta össze a szemöldökét értetlenül.
- Nem ... úgy értem ... úgy értem, te kinyíltál, amióta együtt vagyunk, nőiesebb és szexibb vagy, mint valaha! Úgy érzem, egyre jobban élvezed a játékokat a szeretkezéseinkben, én meg ... én meg ...
Kate érezte, hogy van valami, amit rosszul él meg a férfi, és nehezére esik beszélnie róla, de fogalma sem volt róla, hogy mi az. 
- Nem tetszett a tigrises játék? - kérdezte meglepve, hiszen az éjszaka minden pillanatában figyelte Castle reakcióit, márpedig a férfi izgatottan csillogó, majd vágytól elhomályosuló, boldog tekintete, megborzongó bőre, megfeszülő izmai, a torkából ösztönösen feltörő hangok mind azt jelezték, hogy élvezte a szeretkezésük minden pillanatát, és nemcsak a fizikai együttlétet, hanem a kis játékot is. Vagy mégsem? Másra nem tudott gondolni, mert a szeretkezésük hosszából és szenvedélyességéből ítélve, nem a fizikai teljesítőképessége aggaszthatta Castle-t, így Kate elbizonytalanodva várta a választ.

1 megjegyzés:

  1. Én köszönöm, hogy olvasod a történetet annak ellenére, hogy csak nagyon ritkán tudok írni! Nekem illene egyszer elolvasnom amit írtam, hogy kijavítsam benne a hibákat, de még nem szántam rá magam. Persze, nekem egészen más olvasni, mint nektek :)

    VálaszTörlés